Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 Burbank városának rendőrsége kapta lencsevégre a váratlan látogatót: a medve végtelenül kényelmesen besétált a jakuzziba, és ott hűsölt az Egyesült Államok többi délnyugati részét sújtó szélsőségesen meleg időjárás közepette.

Olyannyira nem zavartatta magát, hogy egyik mancsát lazán a medence szélén pihentette a dél-kaliforniai ingatlan hátsó udvarában lévő jakuzziban. Burbank városának rendőrsége egy hívásra reagálva találta meg a váratlan látogatót:

Miután azonban észlelte, hogy az egyenruhásoknak feltűnt a jelenléte, végül kimászott a jakuzziból, át a falon, és egy fa felé vette az irányt. Az állatról egy videót is közzétettek, ahogy Los Angelestől mintegy 16 kilométerre északra, a Verdugo-hegység közelében található lakónegyedben kószál.

Noha a nem mindennapi eset sokakat megmosolyogtatott, egy vadállatról van szó, így a rendőrség figyelmeztette a háztulajdonosokat, hogy kerüljék el a medvéket, és tartsanak elzárva minden szemetet és élelmiszert, hogy az állatok ne közelítsék meg ingatlanjaikat.