A nyári pihenőt követően az Atomerőmű KSC felnőtt csapata megkezdte a felkészülését a 2022–2023-as szezonra.   Djokics Zseljkó a klub honlapján arról számolt be, hogy kipihenve, feltöltődve és izgalommal telve várta a munkát.

„Szakmailag jobb lett volna, ha többen maradtak volna az előző keretből, de sajnos az orosz-ukrán háború és a bizonytalan gazdasági helyzet miatt kénytelenek voltunk változtatni. Már tavasszal próbáltuk összerakni a következő csapatot, de sajnos amikor kellett volna, akkor nem engedhettük meg magunknak, hogy szerződéseket kössünk a kiszemeltjeinkkel, akik aztán végül máshová igazoltak. Ám így is jó keretet sikerült összehozni.”

A szisztéma mondhatni hagyományos

„Mi évek óta egy szisztémát játszunk, ahhoz ragaszkodunk, és ezért tudunk bajnoki döntőkbe kerülni, nem azért, mert erősebb lenne a keretünk a riválisoknál. A rendszer működik, emellett kitartunk.”

Változatlanul fontos, hogy sok lehetőséget adjanak a fiatal magyaroknak, ezért is üdvözli Boros Júlia érkezését, aki – mint fogalmaz – követheti Studer Ágit vagy az előző évben rengeteget fejlődő Miklós Melindát és Mányoky Rékát. 

fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd Facebook oldala