Kezdőlap KÉK HÍREK

Még mindig nem találták meg a kicsi Gergőt!

Hétfőn tűnt el az 5 éves Nyári Gergő Dávid.  A kisfiú 2023. március 27. napon 17 óra körüli időben távozott ismeretlen helyre tolna-mözsi otthonából. Nyári Gergő Dávid barna hajú, vékony testalkatú. 

Betegsége miatt nem tud beszélni kezeivel mutogat. 

Távozásakor kék-piros, fehér csíkos nadrág és szürke pulóver volt rajta.

 

A kisfiú felkutatásában jelenleg is több százan vesznek részt. Az ország számos pontjáról érkeztek kutatómentők és önkéntesek, akik segítik a rendőrök és a polgárőrök munkáját.

A közösségi oldalon csoportokba szerveződnek a segítők és autónyi csapat indul az ország számos tájáról. Érkeztek a Tolna vármegyei településre Győrből, a fővárosból, a szomszédos Szekszárdról, Bajáról és Pécsről is. 

A kicsi fiú bárhol megbújhatott, így fontos, hogy mindent átnézzenek a segítők.

A felvételt az egyik civil segítőtől kaptuk.

Nehezíti a kutatást a nagy szél, mert a kutyák így nehezen fognak szagokat. Sajtóhírek szerint a szél kinyitotta a kaput, így mehetett el a kisfiú, aki nem kommunikál. A kutatásba több száz civil, rendőr, segítő szervezet mellett a Terrorelhárítás is részt vesz. 

Információk szerint Floyd (Mancs kölyke) is a helyszínen van. A lakossáktól azt kéríik, mindenki nézze át tüzetesen saját udvarát, garázst, fészert, ólakat, hiszen a kisfiú bárhol lehet. Mivel nem kommunikál valószínű neve hallatára sem jelez vissza. 

A kommentek között az is olvasható, hogy Gergő szereti a kék színű fényt, így talán azzal célba érhetnek. Jelenleg is nagy erőkkel keresik!

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.
 

 

Nyári Gergő Dávidot nagy erőkkel keresik!  A  kisfiú hétfőn délután öt óra körüli időben tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból! 

Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó! 

Eltűnésekor szürke pulóvert ès kék nadrágot viselt! A fiút most is nagy erőkkel keresik!!!

 

Aki bármilyen információval rendelkezik Nyári Gergő Dávid eltűnésével kapcsolatban, hívja haladéktalanul a 0674501106-os számot vagy a 112-és segélyhívót!!