Idén is országszerte megrendezik a Múzeumok Őszi Fesztiválját. A szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum jövő héten csatlakozik a programsorozathoz színes és érdekes eseményekkel.

Jóga és túra

Október 7-én, pénteken Polcz Alaine-re emlékeznek a résztvevők, hiszen a híres pszichológus, író 100 éve ezen a napon született. Másnap, aki egy kis testmozgásra vágyik, a Babits Emlékházba mehet, hiszen a ház kertjén jógázhat. 10-én, hétfőn szakmai múzeumi programokra látogathatnak el az érdeklődők. Október 22-én a Mészöly-tanyához kirándulhat egy hátizsákos túra keretein belül.

Írók és festők

Novemberben sem tétlenkednek a múzeum dolgozói. 2-án nagyanyáink kedvenc időtöltéseit élhetik át a résztvevők, majd bűvészkedni tanulhatnak. Másnap az írói karrierlehetőségekről lesz szó. November 4-én Rubányi Anita búcsúztatja az őszt, majd egy padlástúra vendégei lehetnek az érdeklődők. November 7-én Mattioni Eszter kiállításán tárlatvezetéssel vehetnek részt azok, akik elmennek. November 12-én egy szabadulószobával zárul a programsorozat.

Részletek a wmmm.hu oldalon.