Teljes felújításon és korszerűsítésen esik át. Tervek szerint egy modern, kortárs arculatú és minőségű áruház összképének elérése a cél, amely illeszkedik Szekszárd városképéhez.

Kívül belül megújul az egykori „mozgólépcsős áruház”

A tervek szerint új homlokzati felületképzés kerül a létesítményre. Cserére kerülnek a homlokzati nyílászárók és üveghomlokzati felületek. Az épület rendeltetésszerű használatához az ingatlan külső területén gépkocsi beállóhelyek kialakítása valósul meg. 

A kültéri parkolóba való behajtást sorompó rendszer kialakításával biztosítják.

A belső válaszfalak, burkolatok, belső nyílászárók megújulnak, a meglévő mozgólépcső elbontásra kerül, helyette multifunkcionális lift épül. Az épület teljes gépészeti és elektromos rendszere megújul a kivitelezés során.

Jövő év közepéig tart a ráncfelvarrás

Ez év októberétől 2023 közepéig tartanak a munkálatok. A tulajdonos a munkálatok során különös figyelmet fordít arra, hogy a város közösségi közlekedését, valamint autósforgalmát ne akadályozzák. 

Az ingatlannal határos Széchenyi utcai járda gyalogosforgalmának biztosítása érdekében az építkezés idejére az áthaladáshoz gyalogos alagutat biztosítanak.

(forrás: Szekszárd – több mint jó bor)