1 hónap

Kimagasló helytállásáért vette át rangos elismerését a tűzoltó őrnagy, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatának megbízott szolgálatvezetője. 

Dr. Horváth Kálmán főispán, a Tolna Vármegyei Védelmi Bizottság elnöke a biztonságunkért csendben és sikeresen dolgozóknak a Vármegyeházán személyesen adta át a Tolna Megye Védelméért emlékérmet és oklevelet.

Pontos, precíz, megbízható

Sárossy Endre tűzoltó őrnagy, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatának kiemelt főelőadója munkakörét a legjobb tudása szerint, felelősséggel látja el, a szolgálat teljesítésében kimagasló helytállást tanúsít.
Megbízott szolgálatvezetőként az elmúlt esztendőkben jelentős szerepet töltött be Covid-19 koronavírus-járvány kezelése, valamint az ukrán-orosz konfliktusból adódó humanitárius feladatok mindenoldalú személyügyi biztosítása (szolgálatszervezés, oltókampány) területén. 

Szakmai ismeretei a munkakörét meghaladóan is széles körűek és átlag felettiek, melyeket folyamatosan fejleszt.

Munkáját határidőre, pontosan elvégzi, a verbális és nonverbális kommunikációja kimagasló színvonalú. A felmerülő problémák megoldásában proaktív módon, konstruktívan vesz részt, javaslatai megalapozottak. Nagy teherbírású, a munkavégzésben célorientált, jól együttműködik a szervezeti egység minden tagjával. Jól érzékeli a problémákat, azok kezelésében megoldásközpontú. A szakterülethez szükséges érzékenységgel, illetve nagy fokú emberismerettel rendelkezik. Széles körű szakmai tudása révén, munkaköri kötelességén túl is rendszeresen segíti az egyes szervezeti elemek munkáját is.

(Fotó: Tolna Vármegyei Védelmi Bizottság)