A zord idő miatt sokan ki sem mozdultak otthonról, pedig program akadt bőven a megyében. Ennek ellenére a balesetek száma nem volt kevés.

Egy Fiat vezetője közlekedett a 6-os számú főúton szombaton délelőtt Bölcske térségében. A járművezető nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően haladt. Megcsúszott a vizes úttesten, és átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szemből érkező kocsinak. A balesetben a Fiat vezetője súlyosan, a vétlen autó egyik utasa könnyebben sérült meg az elsődleges orvosi vélemény szerint.

17-én egy autós közlekedett  a 61-es főút 81-es kilométerszelvénye közelében Dombóvár felé, amikor az "Előzni tilos!" jelzőtábla, valamint a  "Záróvonal" ellenére az előtte haladó jármű előzésébe kezdett. A sofőr nem tudta befejezni az előzést és összeütközött a szemből szabályosan közlekedő járművel. A balesetben a vétlen autó sofőrje és utasa is súlyosan sérült meg.

Egy autó vezetője közlekedett a kalaznói úton Hőgyész felé a hétvége első napján. A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a kocsi sebességét. Megcsúszott, lesodródott az útról és egy fának csapódott. A balesetben az autó utasa súlyosan megsérült.

Még nincs vége…

Egy autós közlekedett szombaton délelőtt a 65-ös főúton Hőgyész térségében, amikor – feltehetően ittassága miatt – letért az útról és árokba csapódott. A baleset során a gépkocsi utasának könnyű sérülései lettek. A 45 éves sofőrrel szondát fújattak, mely igen magas értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.