Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Jelen állás szerint december 2-án a New York-i Madison Square Garden-ben ér véget a KISS 'End Of The Road' elnevezésű búcsúturnéja, a banda különféle termékei azonban valószínűleg még jóval ezután is kaphatóak lesznek, sőt, Gene Simmons azzal poénkodott, hogy akár egyházat is alapíthatnának.
 

 
"Szinte mindenféle KISS-es cucc van már, bár nekem nagy álmom még a KISS-levegő. A léggitárhúrunkat ismeritek? Mindenki szeret léggitározni, és lássuk be, ott is fontos a lehető legjobb hangzás, amiben a legendás KISS most segítő kezet nyújt, ugyanis elkészítették a saját márkás léggitárhúrjaikat!

A húrok természetesen a lehető legjobb minőségűek, és a gyártás során ügyelnek rá, hogy strapabíróak, kiváló teljesítményűek és hosszú életűek legyenek. A Kiss léggitárhúrjai semmiből készülnek, amit egy réteg semmivel vonnak be, majd az egészre egy masszív, szénszálas semmi kerül, ezzel garantálva a tökéletes hangzást a léggitárunkon. És ami a legjobb: egy csomag ilyen semmi csupán négy dollárba kerül, ami lássuk be, nagyszerű ár érte, és még csak véletlenül sem pénzkidobás!

Igazából csak egy csomag semmi, mégis viszik, mint a cukrot. De árulunk óvszereket és koporsókat is, sőt, az én új tervem egy egyház, a KISS-Tianity (szójáték az angol christianity kifejezéssel, ami a kereszténységet takarja). Mit szóltok hozzá? Ha már úgyis minden van a KISS-birodalomban, miért pont ez hiányozna? Tárjuk nagyra a templomok kapuit és kezdődjenek a misék!"