Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Paksi Rendőrkapitányság és a Nagydorogi Rendőrőrs munkatársai is folyamatosan toborozzák a határvadászokat, így a napokban Nagydorogon tartottak kitelepülést. Az érdeklődők részére kollégáink ezúttal is szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. 

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket. A rendőrség szakemberei bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátták a résztvevőket, továbbá a testületnél használt felszereléseket is bemutatták a lakosoknak.

A határvadász képzéssel kapcsolatban online a police.hu honlapon találnak részleteket az érdeklődők. Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu címen lehet érdeklődni. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

 

Kép: police.hu