Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A dunaföldvári rendőrök az egyik helyi boltban történt csalás kapcsán kérik a lakosság segítségét. Egy üzlet eladója tett telefonon bejelentést szeptember 2-án, mert 15 óra 10 perc körüli időben megjelent az üzletben egy szláv akcentussal, angolul beszélő férfi. 

Mi történt?

Pénzváltásban kért segítséget, mely során 585.000.- forinttal károsította meg bejelentőt. 2000 Euro átváltását kérte, majd távozása után derült ki, hogy csak 500 Eurot adott át a kialkudott összeg fejében.

A férfi fehér inget, világos rövidnadrágot és sötét színű cipőt viselt.

FONTOS!
A Paksi Rendőrkapitányság Dunaföldvári Rendőrőrsének munkatársai kérik, hogy aki az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, – esetleg máshol is próbálkozott a férfi – jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.