Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Budapesti kirándulás, színházlátogatással. Röviden így telt egy napja Béresné Kollár Éva „csemetéinek” vagyis a Tücsök Klub csapatának. Ha kicsit hosszabban szeretnénk róla tájékoztatni, akkor nagyon fontos az úti cél. A Vígszínházban megtekinteni A Pál utcai fiúkat, ahol a szekszárdi Juhász Bence Gerébet alakítja.„Vígszínház – A Pál utcai fiúk. Gratulálunk! Bencénknek, mi Geréb szerepében is nagyon szerettük Őt! További sok sikert a pályán Bence Juhász!!”

Így gratulált a szerephez Béresné Kollár Éva aki egy családként fogja össze a „nótázó fiatalokat”, s akik között Bence is oly sokszor állt színpadon.


Juhász Bence az elmúlt év végén megkapta Szekszárd városától a „Szekszárd Városáért a művészet erejével” elismerést, melyet ezen sorokkal köszönt meg:"Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat az elmúlt napok,hetek,hónapok jókívánságaiért!
Egyúttal nagy köszönettel tartozom mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy idén én is bekerülhettem a 
“Szekszárd Városért a művészet erejével” elismerő cím birtokosai közé. Nagyon váratlanul ért, ezért is remélem, hogy a jövőben sikerül még inkább rászolgálnom erre a megtiszteltetésre!"

(fotó: Béresné Kollár Éva Facebook oldala)