Augusztus 14-én három súlyos sérüléssel járó, egy könnyű sérüléses és három anyagi káros közlekedési baleset történt. Egy tolnai nő az általa hajtott versenykerékpárral közlekedett Bogyiszló külterületén a Duna-töltésen, amikor a töltésről való lehajtás közben "Az elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla jelzése ellenére nem adott elsőbbséget az úttesten haladó autósnak, és összeütköztek. Ezt követően a kerékpáros elesett, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült.

Egy furgon vezetője közlekedett vasárnap  Várong térségében, amikor egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a szemközti sávba, és érintőlegesen összeütközött a vele szemben haladó motorossal, aki emiatt egyensúlyából kibillent és az út melletti vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a motorkerékpár sofőrje az elsődleges információk szerint súlyosan, míg utasa könnyen sérült.

Egy autó eddig ismeretlen sofőrje közlekedett vasárnap este Dombóváron a Dózsa György utcában, amikor egy kocsi előzésébe kezdett, de elveszítette uralmát a járműve felett, áthajtott a szemközti forgalmi sávba, majd oldalára borulva egy ház előtt a járdán állt meg. Az autóban hárman utaztak, azonban egyikük sem ismerte el, hogy a kocsit ő vezette volna. A balesetben mindhárman megsérültek, egyikük súlyosan, ketten pedig könnyebben.

Egy kisteherautó vezetője közlekedett augusztus 14-én délután a 64-es főúton Igar felé, amikor az Ozorára vezető út kereszteződésében későn észlelte, hogy előtte egy autós forgalmi okból lassít, mert balra akar kanyarodni, és nekiütközött. A balesetben a személyautó egyik utasa könnyebben megsérült.