Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két baleset is történt a 11-es főúton.

Dunabogdányban egy személyautó villanyoszlopnak csapódott, a 36-os kilométernél. Távolabb, Esztergom belterületén, a 66-os km-nél egy egy autó egy másik, parkoló autóknak hajtott. Mindkét helyszínen félpályás korlátozás van érvényben.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 16-os jelű, az M0-s autóút csomópontjánál lévő lehajtó ágat lezárták, mert útburkolatot javítanak. Helyette, a 14-es jelű Budakeszi/Törökbálint csomópontnál lehet lehajtani.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Tatabánya térségében az útburkolatot javítják. A 60-as és a 65-ös kilométer között Budapest felé a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik az autósokat. Hegyeshalom felé pedig a külső, és a leállósávon halad a forgalom. Budapest felé lassulásra számítsanak.

Az M4-es autóúton, Albertirsa térségében az 52-es és az 55-ös kilométer között, Budapest felé helyreállítási munka miatt továbbra is zárva tartják a külső sávot. Szolnok felé mindkét sáv járható. 

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

Aszfaltozási munkákat végeznek a fővárosban, a XI. kerületi Repülőtéri út Kőérberki út és a MOL benzinkút közötti szakaszán. A kivitelezés idejére, hétköznap reggel 9.00 óra és 15.00 óra között ill. hétvégén reggel 7.00 és 17.00 óra között csak a közösségi közlekedés (BKK) járatai haladhatnak el a munkaterület mellett. 

A közúti közlekedés egyéb járművei ebben az időszakban nem tudnak áthajtani, ezért kerülni a Kőérberki út- Egér út- M1/M7-es autópálya közös szakasza útvonal javasolt.