Négy alkalommal közlekedési balesetekhez riasztották a beavatkozó egységeket. Két személyautó ütközött hétfő hajnalban a 6-os számú főút 107. kilométerénél. A műszaki mentéshez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik megszüntették a forgalmi akadályt.

Frontálisan ütközött két személyautó hétfő reggel Szálkán, a Kossuth utcában. A szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat, megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy személyautó Pakson, a 6231-es számú út 8. kilométerénél. A paksi hivatásos tűzoltók vonultak a káreset helyszínére, akik az egyik utast segítették ki a járműből. A mentők a jármű mindkét utasát a szekszárdi kórházba szállították.

Fontos!

Mindig számolni kell a megváltozott időjárási feltételekkel, télen a csúszósabb utak mellett a látási viszonyok is korlátozottabbak. Minden esetben fokozott óvatosságra van szükség, csak az útviszonyoknak megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel szabad közlekedni, és a megválasztott sebesség mindig legyen összhangban a közlekedést befolyásoló tényezőkkel.

(fotó: illusztráció, pixabay)