Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiírta a humánpolitikai bizottság a fiatal szakképzett pályakezdők Pakson történő letelepedését támogató pályázatát. 

A pályázat célja egyszeri, pénzintézet útján felhasználható, vissza nem térítendő helyi támogatással nyújtása lakás, családi ház vagy építési telek vásárlásához, vagy lakás, családi ház építéséhez. 

Azok pályázhatnak, akik még nem töltötték be 40. életévüket és a munkahelyük jelenleg Pakson van, valamint pályázatukhoz hiánytalanul csatolják a kért dokumentumokat. A bizottság a bírálat során előnyben részesítheti azokat a pályázókat, akik első saját tulajdonú ingatlant vásárolnak vagy építenek.

Áprilisig 5-ig lehet elküldeni 

A pályázatot személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal intézményfenntartó csoportjánál, vagy postai úton a Paksi Polgármesteri Hivatalba (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) küldve lehet benyújtani. A pályázat beérkezésének határideje 2023. április 5. 16 óra. A pályázatot tartalmazó zárt borítékra kérik ráírni: „Humánpolitikai Bizottság fiatal szakképzett pályakezdők Pakson történő letelepedésének támogatása pályázat 2023. tavasz”, valamint a pályázó nevét és lakcímét.

A részletes pályázati kiírás további fontos információkkal, valamint a pályázati adatlapok átvehetők az intézményfenntartó csoportnál a hivatalban, vagy letölthetők a www.paks.hu honlapról.