Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több rendelet módosításról határoztak Bonyhádon február 1-jén és egyebek mellett arról is döntöttek, hogy elfogadják a város 2023. évi rendezvénytervét. 

Köszönetet mondott a polgármester

Az előterjesztésnél Filóné Ferencz Ibolya polgármester megköszönte mindazon intézmények, sport és civil szervezetek munkáját, akik részt vettek a programnaptár megalkotásában, és akik révén minden évben színes és változatos a város sport, valamint kulturális, közösségi kínálata. 

Új pályázatot írtak ki 

A sportot tekintve volt még egy fontos előterjesztés az ülésen. Ugyanis új pályázatot írtak ki a Bonyhádi Sportcentrum igazgatói helyének betöltésére. Erre azért volt szükség, mert a jelenlegi vezető, Köllő Roland megbízatása április 30-án lejár. A pozícióra március 7-ig lehet jelentkezni. A pályázatok elbírálása bizottságot hozott létre a képviselő-testület, amelynek tagjai: Kersák Tamás képviselő, a Humán bizottság elnöke, Csábrák János testnevelő és Dér Tamás Kaposvár MJV sportért felelős alpolgármestere.

A Bonyhádi Sportcentrum igazgatója, a képviselő-testület tagja reményét fejezte ki, hogy több pályázat érkezik a vezetői pozícióra, de leginkább abban bízik, hogy a jövőben is folytatódnak a bonyhádi sportélet további fejlesztését célzó beruházások. A képviselők valamennyi, a nyílt ülésen tárgyalt előterjesztésnek zöld utat adtak szavazatukkal.