Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha nyár, akkor még több új sláger…ebből a sorból nem maradhat ki Valkusz Milán és Marics Péter nagy népszerűségnek örvendő popduója, a ValMar (2018) sem. A formáció eddigi legnagyobb sikerét Szikora Róberttel közös Úristen című slágerükkel érték el, mely első lett a Billboard Hungary Songs kislemezlistáján is.

A napokban jelent meg új daluk, mely a Pont Jó címet kapta, amely a fiúktól már megszokott módon vidám, önfeledt és energikus hangulatot sugall. A szám abszolút optimista, fókuszban a hétköznapi pillanatok szépsége és a pozitív életszemlélet áll, a tökéletes pillanat megtalálása, átélése, amikor minden PONT JÓ. Ezt az érzést a dalhoz forgatott klip csak tovább erősíti a medencés bulival és egyéb vidám jelenetekkel. Fülbemászó dallamával a végeredmény egy friss és dinamikus produkció lett, mellyel a rajongók könnyen azonosulni tudnak, ahogy ezt a pozitív kommentekben meg is osztották. A dal stílusa modern pop és rap elemeket ötvöz, könnyed ütemekkel és dallamos refrénnel. A 2 fiú közötti zenei összhang ebben a számban is megfigyelhető – tudhatjuk meg a Doily oldaláról. A nyár folyamán a fanok a fővároson kívül különböző országos fesztiválok fellépésein is találkozhatnak majd a fiúkkal, ahol várhatóan az új daluk is elhangzik majd.