Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap délután, röviddel negyed kettő után egy szekszárdi nő közlekedett autóval az 5113- as számú út 6–os kilométerszelvényében Szekszárd irányából Őcsény irányába. Haladása során egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett, letért a jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokban a tetejére borulva állt meg. A sofőr a balesetben könnyebben megsérült. A biztonsági övet használta ugyan a nő, de estében a szonda pozitív értéket mutatott.

Késő este egy kisdorogi férfi közlekedett autóval Harcon a 6-os számú főút irányából Zomba irányába. Haladása során a sofőr elaludhatott, és a Siófoki utca 9-es szám előtt egy hirdetőtáblának ütközött, majd az árokba hajtva állt meg.

A férfi használta a biztonsági övet és csak könnyebben sérült a balesetben. Dombóváron egy autós nem adott elsőbbséget a jobbról érkezőnek, a balesetben két kocsi rongálódott meg. A 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében egy utolérés történt.  A 65-ös főút 55-ös kilométerszelvényében egy pályaelhagyásos baleset történt.

Egy bajai nő közlekedett autóval Tamási irányából Iregszemcse irányába. Haladása során a nyomvályús úton összegyűlt vízen a kocsival megcsúszott, elveszítette a jármű irányítása feletti uralmát, majd  jobb oldalon letért az útról és a napraforgótáblába csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A hétvégén hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek.