Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hivatalosan is átvették az Esőmanók a Tesco “Ön választ, mi segítünk” programban összegyűlt támogatást.

A Tesco “Ön választ, mi segítünk” programon lehetőségnél az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület az Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futás és Kerékpározás 2023 újra rendezésének költségeinek finanszírozásának egy részére adott be pályázatot. 

Nincs más bevételi forrás 

Szekszárd, Bonyhád és Paks város Tesco üzletekbe járó vásárlók többsége úgy döntött, hogy zsetonjaikkal az Esőmanókat támogatja. Nagyon örültek ennek az összegnek, hiszen az egyesületnek nincs más bevételi forrása, mint az adó 1%-ok, adományok és támogatások. Így egy ilyen figyelem felkeltő, jótékonysági rendezvény megszervezése is komoly anyagi kockázattal bír az Esőmanók életében.

 

"Az anyagi támogatáson túl, legalább annyira sokat számít nekünk a környezetünkben lakók szeretete! Az hogy zseton bedobásukkal megmutatták, szimpatizálnak tevékenységünkkel, mindig hatalmas lelki erőt ad nekünk a folytatáshoz." – írja az egyesület közösségi oldalán.