Nyolc diák kapott tanúsítványt arról, hogy elvégezte a rendőrség által szervezett képzést. Dombóváron tartották az idei év első ülését a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórumot, melyet Dr. Németh Tímea elnök nyitott meg. 

Az elmúlt év végén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Esterházy Miklós Technikumának nyolc diákja vett részt kortárs képzésen, melyet a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai tartottak. A diákok a tanfolyam sikeres elvégzéséről kapott tanúsítványt ünnepélyes keretek között vehették át a KEF vezetőitől. 

Az értekezleten meghatározták az idei feladatokat is

Kiemelték: a kortárs oktatókat továbbra sem hagyják magukra, amennyiben igény merül fel, továbbképzést tartanak részükre. Örömteli, hogy a térség több iskolájából jelezték csatlakozási szándékukat a szervezethez, ezért a vezetőség annak bővítéséről is döntött. Az elkövetkező időszakban a jelentkező iskolák képviselőit is bevonják majd a közös munkába.

A rendezvényen részt vett dr. Bognár Szilveszter, a Dombóvári Rendőrkapitányság vezetője és Gábor Zoltán r. alezredes, a bűnügyi osztály vezetője, a KEF társelnöke.