Idén is ad ajándékot az önkormányzat. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata   decemberében – immáron hetedik alkalommal – karácsony közeledtével ismételten megajándékozza az idős Szekszárdi Polgárokat.

A közgyűlés a csomagok értékét tavaly 2000-ről 4000 forintra emelte, idén pedig további 1000 forinttal megtoldotta, így a város bruttó 5000 forint értékű élelmiszer csomagot tud biztosítani a regisztráló 65 éven felüli szekszárdi lakosoknak.

Mától megkezdődött a regisztráció

Három héten keresztül tart, egészen november 3-ig.

Regisztrálni kizárólag telefonon lehet munkanapokon 8-16 óra között, péntekenként 14 óráig a 74/999-333 telefonszám hívásával.

A csomagok kiosztására december 4. és 15. között kerül sor a Polgármesteri Hivatal épületének földszintjén a volt Bartina ABC helyén.

A csomagok pontos tartalma a regisztrációt követő beszerzés során véglegesedik. A kiírásban elsősorban kávé, tea, keksz, valamint egyéb alapvető élelmiszerek: tészta, rizs, zsír, továbbá a karácsonyi ünnephez köthetően édesség, csokoládé, puding szerepel majd.

A nyertes vállalkozónak ezen feltételek mentén legalább 8 terméket kell szerepeltetnie a csomagban, aminek a súlya nem lehet kevesebb 2,5 kilogrammnál.

(forrás, fotó: szekszard.hu)