Van pár felesleges iskolai felszerelésed, amivel nem tudsz mit kezdeni és szívesen segítél? Még mindig meg teheted! Ne feledd, a Humánszolgáltató Központ szeptember 9-ig várja a felajánlásokat. Iskolatáska, tolltartó, füzet és íróeszközök is jól jönnek. 


Sajnos nem minden család olyan szerencsés, hogy ne okozzon problémát az iskolakezdés. Vannak, akiknek nagy fejtörést okoz, hogy hogyan és miből fognak vásárolni a suliba a gyerkőcöknek.

A Szekszárdi Humánszolgáltató Központ pont ezen okból szívesen fogadja a felajánlásokat és az adományokat, hogy megsegíthessék a nehéz helyzetben élő családok gyermekeinek iskolakezdését.

A Központ várja a feleslegessé vált, de még jó állapotú tárgyi felajánlásokat, amelyek lehetnek iskolatáska, tolltartó, füzet, íróeszközök. A felajánlásokat szeptember 9-ig várják hétfőn és csütörtökön 7:30-tól 17:00 óráig, pénteken pedig 7:30-tól 13:30-ig a Humánszolgáltató Központ intézményébe, amely Szekszárdon, a Vörösmarty utca 5-ben található.

Ha információra lenne szükséged az adományozással kapcsolatban, bátran keresd a 0674/511-474-es vagy a 0620/397-9001-es telefonszámokat.