Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány, most a Gyulaj Zrt. mutatkozott be.

A 22 héten át tart az Agrárminisztérium által megszervezett Facebookos nyereményjáték, amelyben minden egyes állami erdőgazdaságot 8-8 helyszínnel és egy-egy közleménnyel bemutatnak.

A Gyulaj Zrt. közleményében kéri, hogy az Agrárminisztérium által a Facebookon hétről-hétre megosztott posztok közül – amennyiben lehetőségük van rá – a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. (egyben Tolna vármegye) megjelentetését osszák meg a saját csatornáitokon (ismerősök, barátok, rokonok, csoportok, partnereik), illetve ha van rá mód, a saját vagy hivatalosan kezelt oldalakra is posztolják be.

Büszkén mutatják meg a táj szépségét

A cél a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Tolna vármegyei természeti szépségeinek népszerűsítése a minél több Facebook szavazat összegyűjtése által, és az állami erdőgazdaságok és a többi vármegye között a legtöbb szavazatot elhozni. Figyelembe kell venni, hogy kis vármegye vagyunk, ezért szervezetten össze kell fognunk, hogy láthatóak legyünk ebben a virtuális térben is, büszkén megmutatva a Tolnai táj csodálatos természeti szépségeit! Erre vonatkozóan van már egy közös sikerünk, „Az Év Turista Háza” díj közönségszavazása, mely országos elismerést szívből jövő vármegyei összefogással értünk el! – írják.

A Facebook játékban résztvevők az adott helyszínre a „like” reakciógombbal lehet leadni a szavazatokat. Az Agrárminisztérium a szavazók közül hetente egy algoritmussal sorsolja ki a heti nyertest. A Tolna vármegyei Gyulaj Zrt. szépségeivel kapcsolatos poszt az Agrárminisztérium hivatalos Facebook oldalán március 25-én szombaton jelent meg.