2 év

Mutatjuk mi jellemző Rád! Persze, mint minden ez sem kőbe vésett valami, sokkal inkább egy izgalmas összeállítás arról, mit mondanak rólunk a trendekkel foglalkozók és a személyiségkutatók.

A vadító szőkék

Mivel ezen hajszín viselői a mai napig hamar a társaság középpontjába kerülnek, nem véletlen, hogy egy válás vagy szakítás után egy nő a szőke hajszín mellett dönt. Ez a szín magában hordja az érzékiséggel, a kacérságot. Viszont hordoz magában kemény hidegséget is. A munka frontján azt mondják, kevésbé kapkodnak a munkáltatók a szőke ciklonok után. A szőke viccekben is kicsit butuskának állítják be őket, holott nem minden a hajszín!  A személyiségjegyei: tettrekészség, következetesség, barátságos és szórakoztató jellemű. A világosabb színek hűvös és öntudatos személyiségre vallanak.

Az érzelmes barnák

Felelősségteljes, megbízható és kiegyensúlyozott egyéniség, szelíd és mély érzésű. Nem szeret a központbn lenni, inkább háttérember. Egyenes, egyszerű, őszinte és természetes. Ha a barnák sorát erősíted, akkor valószínűleg igazi álmodozó vagy. Környezetük felé nyugalmat és békét sugároznak. A legtöbben egyfajta magasabb intelligenciát párosítunk ezen haj viselőihez. A barna nők munkájukban precízek, kitartóak és alaposak, a tudásukra mindig lehet számítani. A férfiakat érzékiségük, odaadásuk, nyugalmat árasztó szeretetük és a bennük rejlő mély érzések vonzzák leginkább. Feleségnek a barnák a legkapósabbak.

A misztikus vörösek

A legkülönlegesebb hajszín, csupán a nők 2-5%-a rendelkezik vele. Ezért a misztikus hatásért festeti nagyon sok nő vörösre a haját. Szeretne ő is különlegessé válni. A vöröset azonban ne feledd, tudni kell viselni. A vörös nő egyszerre vonzó és veszélyes. A színt ma is az ördög színének tartják. A tapasztalat szerint sokszor forrófejűek és öntörvényűek. A munkahelyükön ők lelkesítik a csapatot és sokszor akár még kockázatot is vállalnak. Míg a narancsosabb és pirosabb árnyalat az élet élvezetére, a természetességre, az előrelátásra és csintalanságra utal, addig a padlizsános szín birtoklója öntudatos, ügyes és gyors személyiség. A vörös hajú nők szervezetében kevesebb stresszellenes hormon termelődik, ezért sokszor sokkal stresszesebbek és érzékenyebbek.

A hűvös feketét

Ez a hajszín intelligenciát sugall. Kreol bőrszínű nőn érzéki és egzotikus. A fehér bőrű nőknél inkább az ártatlanságukat és törékenységüket hangsúlyozza. A munkában megbízható, higgadt és jó döntéshozó. Viszont a sötét hajszín nem mindenkinek előnyös, gyakran öregít és túl karakteressé teszi az arcot.

 

Persze kivételek vannak, no és olyan hajzuhatagok is, melyek valamennyi színt magában hordozza. Nevezzük őket sokszínű személyiségnek.