Több évtizedes természetjáró, túraverseny szervezői, vizsgabiztosi tevékenysége, továbbá a Bonyhád környéki turista utak tervezésében, a természetjárás fejlesztésében szerzett elévülhetetlen érdemei elismeréseként vehette át Chlebovics Miklós a Boros Dezső-díjat az október 23-ai városi ünnepségen Filóné Ferencz Ibolya polgármestertől. 

A kitüntetett úgy véli, személy szerint neki szól az elismerés, mégis úgy tekint rá, hogy a csapatmunkát ismerte el a város vezetése. Nagy megtiszteltetésnek nevezete és köszönettel fogadta a polgármester elismerését. 

Diákok adtak műsort 

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján tartott programon Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke mondott ünnepi beszédet, a Perczel Mór Technikum diákjai pedig kiváló műsorral járultak hozzá a rendezvény sikeréhez. A Vörösmarty Mihály Művelődési Központban zajlott megemlékezést követően fáklyákkal vonultak tovább a résztvevők az '56-os emlékhelyekhez, vagyis az iparos udvarnál lévő, illetve a régi községházánál található emléktáblához, majd az Országzászlóhoz, végül a katolikus temetőben, a bonyhádi hősök nyughelyénél helyezték el a tisztelet mécseseit.