4 hónap

Már korábban is született dal Szoboszlai Dominikról, ugye mindannyiunk fülében ott visszhangzik a Go-Domi-Go! Na de ez most egy picit más, de valószínű, ugyanolyan siker lesz!

A Liverpool egyik szurkolója, aki történetesen Szoboszlai Dominik egyik legnagyobb szurkolójának tűnik, Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody című klasszikus slágerét írta át a játékos tiszteletére, az átdolgozás pedig az „I Wanna Dance with Szoboszlai” címet kapta. Íme a videó a tiktokon:

 

@alekhornes I Wanna Dance With Szoboszlai???????????? You probably have heard this song/chorus already. Im having to much fun with this song, so I added my own verse???????????? #carpool #szoboszlai #chant #liverpool #hungary #fyp ? original sound – ALEK

Mint ismert, ez már nem az első alkalom, hogy valaki átköltött egy dalt a magyar klasszis kedvéért: korábban, amikor szóba került, hogy Szoboszlait igazolhatják le a Liverpoolba, a The Ragamuffins együttes átírta Harry Styles Watermelon Sugar című számát, hogy a témába vágó legyen.