Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A járási koordinátort a polgárőrök és a rendőrök is elismerték. Bogyiszlón szerveztek családi napot a Szekszárdi járásban tevékenykedő polgárőröknek. A rendezvényre a rendőrség munkatársai is meghívást kaptak.

Bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat adtak

A gyerekek felülhettek a rendőrmotorokra is. Nagy sikert aratott a Tolna vármegyei rendőrök kutyás bemutatója, melyen közreműködött több polgárőr is. A nap folyamán számos polgárőr kapott elismerést a vezetőségtől.

A legrangosabb kitüntetést Sztronga Bettina, járási koordinátor érdemelte ki.

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a Polgárőr Érdemkereszt ezüstfokozata kitüntetéssel jutalmazta kimagasló tevékenységéért. A díjat Széles János a Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke adta át. Emellett elismerő oklevelet vehetett át dr. Marcsek Sándor rendőr ezredestől, szekszárdi rendőrkapitánytól is a rendőrség munkáját segítő kimagasló tevékenységéért.

Sztronga Bettina mellett Nagy Zoltán, a Bogyiszlói Polgárőr Egyesület vezetője is elismerő oklevelet vehetett át a rendőrség munkáját segítő tevékenységéért dr. Marcsek Sándor rendőrkapitánytól.