Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Miklós Melinda a következő szezontól más csapat kötelékében próbálja ki magát. Linda 2019. március 30. lépett először pályára és szerezte meg első pontjait a KSC felnőtt csapatában. A rá következő szezonban már többször is a kezdőötösben kapott helyet.

A búcsú hírt a Tarr KSC közösségi oldalán tette közzé.

„Nehéz szavakba önteni mindazt, amit Tőletek kaptam és átélhettem az évek alatt, hiszen itt nőttem fel és ez az otthonom. Mindenkinek köszönöm, aki bármilyen formában az utam része volt Szekszárdon, főleg a klubnak, edzőknek, csapattársaknak es nem utolsó sorban a szurkolóknak! Bárhogy alakul is a jövő, ide mindig haza fogok jönni és a kék szív is összeköt minket. Hálás vagyok Értetek!”

Mint arról korábban hírt adtunk, Völgyi Péter szövetségi kapitány Mányoky Rékát, Miklós Melindát és Studer Ágnest is behívta a magyar női kosárlabda-válogatott keretébe, amely az augusztus 19. és 25. között Ruandában sorra kerülő világbajnoki előselejtezőre készül.

Sok sikert a folytatáshoz Linda!

(forrás és fotó: Tarr KSC és Miklós Melinda Facebook oldala)