Egy izgalmas rejtélyvadászat, retro disco, várostörténeti séta, közösségi főzés, koncertek, tánc és mozi a csillagok alatt – augusztus utolsó hétvégéjén, augusztus 27-28-án mindenkit vár Szekszárd Város Napja! A rendezvénnyel a megyeszékhelyet köszöntik egy olyan programmal, amelynek célja a közösségi identitás erősítése, mélyítése.

Szombaton éjszakai zseblámpás éjszakai rejtélyvadászatra invitálja a város a közönséget, ezután pedig egy retro disco keretein belül bulizhatnak a résztvevők.

Vasárnap délelőtt már egy várostörténeti sétára mehet az, aki szeretne, utána pedig akinek kedve van hozzá, részt vehet a Szekszárd Ízei – Közösségi Főzésen. Délután a Tücsök Zenés Színpad dalait hallhatják, majd a Szekszárdi Gitárkvartett ad koncertet, ezzel párhuzamosan pedig egy másik várostörténeti séta is indul. Este aki szeretné, megtanulhatja a kubai salsa és a bachata alapjait, végül az este a csillagok alatti mozival ér véget.

 

A rendezvényen kürtőskalács, amerikai fánk, hot dog, hamburger, jégkása, pattogatott kukorica, cukorka, lufi kapható. A gyermekeket légvár várja!