Idén áprilisban újra TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért”. Az országos hulladékgyűjtési akció április 22-28. között zajlik. Az erre szolgáló regisztrációs felületen az Önkormányzat koordinátora hulladékgyűjtési pontokat hozott létre Szekszárd városában az általános és középfokú oktatási intézmények környékén, ahol a diákok és tanáraik szedik majd a szemetet.

Jöhetsz egyénileg! 

Amennyiben számodra is fontos a szép és tiszta környezet és ezért tenni is hajlandó vagy, csatlakozz az akcióhoz. Várják az önkénteseket, civil szervezeteket, lakó- és munkahelyi közösségeket a város tisztaságának elősegítése érdekében.

Keresd Rohr Adrient!

A kiválasztott akciónap előtt az önkénteseknek szükséges felvenni a kapcsolatot az Önkormányzat koordinátorával (Rohr Adrienn környezetvédelmi referens, tel: 3620/295-53-22, e-mail: rohr.adrienn@szekszard.hu) a gyűjtés pontos időpontjának és helyszínének egyeztetése végett. A résztvevők ezt követően tudják átvenni a koordinátortól a gyűjtéshez szükséges eszközöket: kesztyűt, zsákot és kötözőanyagot. A hulladékgyűjtésre szolgáló zsákok átvételének helye: Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Béla király tér 8.