Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az energiaár-emelkedésekkel összefüggésben Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének döntése alapján a Wosinsky Mór Megyei Múzeum (WMMM) kiállítóhelyei a fűtési időszak alatt átmenetileg csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem fogadnak látogatókat.

Csoportoknak látogathatóak lesznek a kiállítások

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Energiamegtakarítási Intézkedési Tervével összhangban 2022. december 4-e és 2023. április 17-e között a múzeum főépülete, az Irodalom Háza, a Babits Mihály Emlékház és a WMMM Vármegyeházi kiállításai zárva tartanak. Ezen időszakban a kiállítások csak előre meghirdetett programokon, 10 fő feletti csoportok számára pedig előzetes egyeztetéssel látogathatók. Időpont egyeztetés a wmmm@terrasoft.hu központi e-mail címen keresztül lehetséges.

Felfüggesztették a programokat

A kiállításokban és fűthető raktárokban temperált hőmérsékletet biztosítanak, Tolna megye területén a régészeti szakfeladatellátást biztosítják. A meghirdetett (Múzeumi Esték, Történelmi Filmklub, Varródoboz) a 2022. december 4-e és 2023. április 17-e közötti időszakra felfüggesztik.

Kérik, az aktuális információkért minden érdeklődő kövesse a közösségimédia felületeket és a WMMM honlapját.