Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Furcsa termék került fel a Tesla kínai webshopjába, ahol mindössze nagyjából 4 ezer forintnak megfelelő jüanért cserébe lehet cicaágyat vásárolni, méghozzá olyat, ami erősen hajaz a Cybertruckra.

Ez nem is véletlen, a hullámpapírból készült macskafekhelyet ugyanis a termékleírás szerint a Cybertruck „futurisztikus dizájnja” ihlette. Ami még ennél is nagyszerűbb, hogy „a félig nyitott ágy kielégíti a macskák természetes ösztöneit és napi szükségleteit” – írják.

A vastagított, nedvességálló hullámpapírból készült szundialkalmatosságot multifunkciósként írák le, hiszen kaparóként is használhatja a szőrös négylábú, és annak sem kell bánkódnia, akinek masszívabb cicája van, hiszen akár 7,5 kilónyi súlyt is stabilan elbír.

A kínai webshop online „Tesla Life” polcán egy sor különleges termék található, akár a márkához kapcsolódó bögréket, ruházati cikkeket, de még gördeszkát is vásárolhatnak a Tesla rajongói – írja a Cybernews.

A Cybertruck kapcsán már nem ilyen mókás a helyzet, hiszen a 2019-ben bemutatott szögletes pickup gyártása már két éve csúszik, az első modell pedig mindössze néhány hete gurult ki a Tesla texasi gigagyárából.