Sok gondot okoz a figyelmetlenség. Egy 72 éves helyi nő közlekedett autóval Dombóváron az Erzsébet utcában, a Szabadság utca irányába a napokban. A kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az ott kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező" jelzőtáblát és behajtott, így egy szabályosan közlekedő kocsinak ütközött.

A vármegyeszékhelyen is kaptak munkát a rendőrök

Szekszárdon egy 68 éves helyi férfi közlekedett autóval a Béri Balogh Ádám utca 77. szám előtti útszakaszon a Május 1. utca irányából a Penny Market irányába. Haladása során az útról jobbra kívánt lekanyarodni, de a manőver során nem biztosított elsőbbséget az ott lévő gyalog és kerékpárúton közlekedő -Bátaszéki út irányából a Május 1 utca irányába haladó – kerékpárosnak, így érintőlegesen nekiütközött. A kerékpáros nem esett el, személyi sérülés nem történt, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A vármegyeszékhelyen egy 20 éves hőgyészi fiatalember közlekedett autóval a Tartsay Vilmos utca 17. szám előtti autójával a Szent-Györgyi Albert utca irányából a Szövetség utca irányába. Haladása során későn észlelte az előtte haladó, de forgalmi ok miatt várakozó kocsit, így nekiütközött.