Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A KSC jövő évi U14-es csapata csütörtök délután a Sportcsarnokban felkészülési mérkőzést játszott a GYKSE Szekszárddal. Harsányi Mária és Szabóné Kovács Andrea régi-új csapata öt negyed alatt tizennyolc pontos győzelmet aratott.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – ATOMERŐMŰ GYKSE 60-42 (16-11, 12-13, 8-6, 6-8, 18-4)

SZEKSZÁRD: POMSÁR 20/6, Pozsonyi 10, Untermüller 4, Bartos 2, Beke. Csere: Szabó 14, Kovács 4, Makovics 4, Finta 2, Bognár, Eppel. Edző: Harsányi Mária, Szabóné Kovács Andrea.

“A következő szezon serdülő csapatával csütörtökön 16:30-as kezdettel a Sportcsarnokban edzőmeccset játszottunk a a GYKSE hasonló korú fiú együttese ellen. Felmértük, hogy mit tudnak a 2010-esek, akik már az elmúlt szezonban is serdülőztek (5 fő), illetve a 2011-eseket, akik az U12-ben versenyeztek. Nagy feladat és rengeteg munka lesz a két évjáratot összekovácsolni. Minden játékosnak precízen el kell sajátítani a technikai elemeket és a kemény védekezést, aztán jöhetnek a taktikai megoldások. Öt negyedet játszottunk, sok hibával dolgoztunk, de legalább küzdés volt. Az első négy negyed kiegyenlített küzdelmet hozott, az ötödikben voltunk keményebbek és pontosabbak, így alakult ki a tizennyolc pontos különbség. Ha mindenki akarja a sikert, és ehhez mindenki hajlandó keményen és sokat dolgozni, meglesz az eredménye. Hajrá serdülőink!”