Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több külföldi országból, Magyarország minden részéről érkeztek táncosok Paksra szombat délelőtt, a Csengey Dénes Kulturális Központban zajló versenyre.

A Csillag Show Tánc Egyesület által szervezett, kétnapos rendezvényen több száz produkciót mutatott be a több, mint ezer versenyző, akik három kategóriában – a profitól a teljesen amatőrig – mérettették meg magukat. A produkciókat öttagú zsűri értékelte.

A paksi Pódium Táncstúdió növendékei számtalan díjjal és elismeréssel térhettek haza. Az “International Starlight Dance Competition” elnevezésű rendezvényen több száz versenyző között csapat és egyéni kategóriában 7 arany (Tóth Csenge Luca “Ajtó mögött”, illetve Szabó Panna Gréta “Kalitkába zárva” című produkciója a profik között aratott sikert), és 7 ezüst minősítést szereztek a lányok. Hat különdíjjal is büszkélkedhetnek a Pódium versenyzői, egyebek között a leglátványosabb jelmezért, kiemelkedő produkcióért és színpadi megjelenésért járt számukra ez az elismerés.