Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tommy Lee nem hiszi el, hogy az orvosa nemrégiben tiszta egészségi állapotot adott neki, tekintettel arra, hogy 61 éve milyen sokat szenvedett el a teste.

A Mötley Crüe egykori dobosa Bill Maher humorista , a Club Random című podcastjában szerepelt egy epizódban , ahol elárulta, hogy naponta két gallon vodkát ivott. Amikor a közelmúltban egy teljes testes orvosi vizsgálat felfelé tartott hüvelykujjjal jött vissza, Lee hitetlenkedett: „Kibaszott lehetetlen.” És mégis, úgy tűnik, igaz.

Lee vad időkről mesélt, és azt mondta, hogy akkoriban a mája „mankóval járt”, és „alig működött”.

"Az alkohol azért is olyan kibaszott furcsa dolog, mert basszus, könnyű beleszeretni abba, amilyen érzést kelt benned, ahogy ellazít, aztán egyszer csak az lesz, hogy basszus, én napi két gallon vodkát inni? Ez nem… most öngyilkos akar lenni."

 

Amikor Maher hitetlenségét fejezte ki a hangerővel kapcsolatban, Lee duplázott.

"Napi két gallont. Esküszöm neked, haver. Istenre esküszöm" – mondta. "Gallon. A nagy fogantyú. Kettő."

Azt is megosztotta, hogy ő és bandatársa, Nikki Sixx egy szokatlan következő lépést tett, amikor ezekben az években kifogytak a kábítószereikből, amikor azt mondta, hogy a hozzáállás "gyors, gyorsabb, hangosabb és keményebb".

"Mindig ezt csinálnánk. Kifogytunk a kólából, nos, lőjünk Jacket" – mondta.

Ahogy Lee folytatólagos létezéséről mondta: „A francba, ez vad.” 

Lee nemrég ünnepelte a józanság egy évét, mondta.

„Naponta meg kell csípnem magam” – mondta az egészségéről. – Nem hiszem el, hogy a dohányzás, az ivás, a sok hülye szar, a mókás szar, amit csináltam, az orvos azt mondta, hogy jó vagy. Azt kérdeztem, hadd nézzem, ott van a nevem? … Kibaszottul lehetetlennek tartom. Ez lehetetlen."