Kezdőlap LIFE MAGAZIN Család-gyerek

Újabb áldás Zuckerbergnek- Megszületett harmadik gyermeke

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Háromgyerekes apuka lett Mark Zuckerberg, ezek az első fotók legkisebb lányáról
„Egy igazi kis áldás vagy”, írta az édesapa Facebookon.

Megszületett Mark Zuckerberg és felesége Priscilla Chan harmadik gyermeke, Aurelia, és a jó hírt természetesen egy Facebook-posztban tudatta a világgal a büszke apuka. 


A házaspár első kislánya, Max már hétéves, és születésekor egy nagyon érzelmes, kedves levélben köszöntötték. „Max, szeretünk és hatalmas felelősséget érzünk, hogy egy jobb világot hagyjunk hátra neked és más gyerekeknek. Kívánjuk, hogy az életedben legyen annyi szeretet, remény és öröm, mint amennyit tőled kapunk. Alig várjuk, hogy lássuk, mit hozol majd ebbe a világba. Szeretettel, anya és apa”– írták.

Második gyermekük, August két évvel fiatalabb testvérénél, és neki is írtak egy kedves levelet. A szülők ebben is arról írnak, hogy remélik, hogy a gyermekeik és az ő generációjuk egy jobb világban nőhet fel.  “August, nagyon szeretünk és nagyon izgatottak vagyunk, hogy veled tarthatunk erre a kalandra. Boldog és szeretetteljes életet kívánunk és mindazt a reményt, amit te adtál nekünk. Szeretettel, Anya és Apa” – zárták soraikat.