Folytatódott a bűnmegelőzési ötmegyés program, mely közönsége a szép korúak társadalma. A program célja, hogy az összefogás erejét, a megelőzés fontosságát hangsúlyozva két hónapon keresztül – középpontban a különböző bűnmegelőzési témákkal – szórakoztató módon mozgassák meg öt megye lakosságát. 

Hol merre?

A napokban tartott előadást Káslerné Nyisztor Mónika r.törzszászlós a Bonyhádi Rendőrkapitányság szakembere a Nagymányoki, – az Izményi,- és az Aparhanti Nyugdíjas Klub tagjainak, akik közel ötvenen hallhattak így az időseket érintő internetes veszélyekről. 


A Tamási Rendőrkapitányság szakembere, Farkas Gabriella Nóra r. alezredes Páriban, a helyi „Élet-ház” Idősek Klubja tagjai részére tartott előadást a témában. 

A Dombóvári Rendőrkapitányság szakembere – Tóth Szilvia r. főtörzszászlós a helyi Baptista Tevékeny Szeretetszolgálat Új Esély Központ idősebb korosztályba tartozó gondozottjait tájékoztatta. 

Tolnán Wiesner Csaba r. alezredes Őrspanacsnok és Buda Bernadett címzetes r. őrnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság szakembere beszélt a helyi idősek klubjában az internet veszélyeiről a megjelenteknek.

A stafétát 2022. november 14-én a Somogy Megyei Rendőr- főkapitányság veszi át.