4 hét

Fényfestés rajpályázat – legények, leányok, gyújtson fényt ceruzátok!

A pályázat témája: Állatmesék. 

Beküldési határideje: 2024. május 6. Benyújtásának helye: Babits Mihály Kulturális Központ információs szolgálata (7100 Szekszárd, Szent István tér 10.)

Rajzsablon: a www.szekszardagora.hu

A Babits Mihály Kulturális Központ épületfestő rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolások számára, akik szeretnek rajzolni, kreatívak és szeretik a kifestőket. A pályázaton induló gyerekek alkotásait óriási méretben vetjük majd ki a Művészetek Háza épületének homlokzatára. A pályaművek bármilyen eszközzel készülhetnek, legyen az akár filctoll, vízfesték vagy tempera, a lényeg, hogy minél színesebb művek szülessenek. 

A beérkezett alkotásokat 2024. május 25-én (szombat) 20:30-kor, nagy teljesítményű projektorok segítségével vetítik ki a Művészetek Háza épületére, ahol bárki megtekintheti a kész képeket. 

A beküldött alkotásokra a Babits Mihály Kulturális Központ Facebook oldalán lehet szavazni 2024. május 10. és május 17. között. Szavazatnak az adott rajzra leadott like-ok számítanak majd. 

Korcsoportonként a három legtöbb szavazatot kapott pályázat alkotóját díjazzák az eredményhirdetésen, melyre szintén 2024. május 25-én 20:30-kor kerül sor. Nevezni három korcsoportban lehet: óvodások, 6-10 évesek és 11-14 évesek.