Persze nem végleg, de gurultak egy szezonzárót az Alisca Motoros Egyesület szervezésében a kétkerekű szerelmesei. Több százan vettek részt az őszi motorozáson. A rendezvény zavartalanságát a Tolna megyei motoros és gépkocsizó rendőrök, valamint a motoros polgárőrök biztosították.

Ez már az ötödik szervezés volt

A  „Záró gurulás”, az V. Szezonzáró Motoros Gurulás Tolna megye útjain címet viselő program október 23-án adott élményt nem csupán a motorosoknak, de kétség kívül a nézők örömére is szolgált. 


Az időjárás nem a legszebb oldalát mutatta, de ez sem szegte kedvét a résztvevőknek, több mint 300 motorosvolt jelen számos egyesületből, baráti társaságból Tolnából és környező megyékből. A résztvevők Szekszárdról indultak, Tolna, Fadd és Dunaszentgyörgy érintésével, majd visszafordultak és Szálkára érkezett meg a több száz fős motoros csapat.
A teljesség igénye nélkül a motorozáson az alábbi klubok képviselték magukat: Aces high,Wind & fire, Alisca legends, Gerjeni Duna Rock, Gemenc Motorsport Egyesület, Árpád népe, Baja team, Konok kunok, Seven Hills, Pirates Family, Trans Biker Society. 


Az élményen túl jótékonykodnak is

A rendezvény szervezőinek célja az volt, hogy a biztonságos motorozásra hívják fel az emberek figyelmét. Emellett a motorosok az Álomszállító Alapítvány részére gyűjtöttek, akik a mozgásukban korlátozott vagy mozgásképtelen embereket segítenek nagy élményekhez.