Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Közélet

Van képed hozzá?

fotó: Szél Móni

MAGYAR SZEMMEL – a név mindent elmond. A világ kerekén fognak össze a magyarok. Fotópályázat a nemzeti újrakezdés évében.

Fotópályázatot hirdetett a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, amelyre a Kárpát-medencében, az anyaországban és a diaszpórában élő magyarok jelentkezését várják.

Neked mit jelent az újrakezdés? Mutasd meg!

A nemzeti újrakezdés éve keretében meghirdetett fotópályázat két témára épül: a csodás helyek bemutatása mellett szekszárdi pályázóként a Te feladatod is, hogy fotókon jelenítsd meg, mit jelent számodra az újrakezdés.

De kattints le egy várat, a Dunát, a lakóhelyed melletti lösz szurdikot, amire mi szekszárdiak méltán vagyunk oly büszkék. Egyszóval mutasd be szemeddel a csodát… a világot.

„Tanulni kell, szeretni kell”

Ha részese vagy a digitális oktatásnak, ha kialakítottál egy saját tanulós kuckót vagy éppen ezer felé áll a hajad az online élettől, akkor azt fejezd ki képekben.

Határidő májusban

A felhívásra május 23-a éjfélig tudsz jelentkezni.Az első helyezettek  300 ezer forint, a második helyezett 200 ezer forint, a harmadik helyezett pedig 100 ezer forint nyereményben részesül, továbbá közönségdíj is lesz, amelynek helyezettjei ugyanilyen díjazásban részesülnek.