Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szekszárdiak jelentkezését is várják. Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  2022-ben immáron hetedik alkalommal hirdeti meg az „Év Felelős Foglalkoztatója”elnevezésű pályázatát.

Mutatjuk a pályázati kategóriákat: 

  • 1. kategória: kisvállalkozások
  • 2. kategória: középvállalkozások
  • 3. kategória: nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)
  • 4. kategória: Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)
  • 5. kategória: közszféra szervezetei
  • 6. kategória: Egyéb gazdálkodó szerveztek (alapítvány, szövetkezet, egyesület, egyesülés)

Különdíjak:

A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot.

Idén első alkalommal van lehetőség „LOW – Budget” különdíjra pályázni, azoknak a cégeknek, akik alacsony költségvetésből megvalósított olyan innovatív megoldásokkal, felelős foglalkoztatói jó gyakorlatokkal pályáznak, mely jó gyakorlatok munkavállalói visszajelzések alapján sikeresek, népszerűek a szervezetnél.

Idén szintén első alkalommal van lehetőség „FiatalokÉRT” különdíjra pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a fiatal, 30 év alatti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben a „A Főváros Felelős Foglalkoztatója” különdíjat ajánlja fel a legjobb, budapesti székhellyel rendelkező pályázónak.

A díj nemcsak egy elismerés, hanem valódi megmérettetés is.

A pályázatokat a felelosfoglalkoztato@ofa.hu email címre várják szeptember 30-án 12 óráig!