1 év

Az idei Város napja kulturális kavalkád programot május 20-án rendezik meg, a program helyszíne ez alkalommal is az Atom tér és a Csengey Dénes Kulturális Központ környéke lesz.

Jelezni kell a részvételi szándékot

A polgármester felhívta a civil szervezetek, cégek figyelmét, hogy a részvételi szándékot, eszközigényt, a felvonuláson való részvételi szándékot, illetve a halászléfőző-versenyen való részvételi szándékot időben jelezzék. Hozzátette, hogy a programot záró koncertet ebben az évben ByeAlex és a Slep adja, a program részleteiről folyamatosan tájékoztatják a lakosságot.

Itt található részletes információ

A jelentkezésekhez szükséges űrlapok a paks.hu oldalon megtalálhatók. A részvételi szándékot és eszközigényt április 8-ig lehet jelezni a ruff.ferenc@paks.hu címen, információt a 75/500-523-as telefonszámon lehet kérni. A felvonulásra szóló jelentkezési lapot Patkós Attilának kell elküldeni a patkosattila@csengey.hu címre. A felvonulással, táblákkal kapcsolatban a 75/830-354-es telefonszámon lehet tájékoztatást kérni. A halászléfőzőversenyre szóló jelentkezési lapot pedig Cselenkó Erikának kell elküldeni a cselenkoerika@csengey.hu címre. Bővebb információ a 75/830-353-as telefonszámon kérhető. Ezeket a jelentkezéseket május 8-ig várják.