Volt munkájuk vármegyénk rendőrinek, a pihenés és emlékezés napjai alatt többen útra keltek. 

Még csütörtökön a 61-es főúton Pincehely irányából Tolnanémedi felé haladt egy pótkocsis szerelvény, amikor a pótkocsi egyik kereke kidurrant, a gumi futófelülete a szemközti sávban szemből érkező teherautónak csapódott. 

Az M6-os autópálya Pest felé vezető oldalán egy ismeretlen sofőr, ismeretlen járműszerelvénnyel a 150-es kilométerszelvényben a kiépített terelésbe hajtott, majd megállás nélkül tovább haladt.

Pénteken egy autós Döbrököz felől Dombóvár irányába haladt. Nem jól választotta meg a sebességét és lesodródott az útról, majd tetején átfordulva, kerekein állt meg. Az autóban egyedül utazó sofőr használta a biztonsági övet, nem sérült meg a balesetben.

Szombaton Cikón történt egy anyagi káros baleset

A Perczel utcában közlekedett egy autós a Mikes utca irányába, amikor az úttesten megállt. A bal hátsó utas kiszállt az autóból, mely ismeretlen okból gurulni kezdett és a még nyitott ajtajával egy ott parkoló kocsit megrongált. 

Az autóban utazók és a megrongált autó tulajdonosa között vita alakult ki, ami verekedéssé fajult. 

A sofőrnél pozitív értéket jelzett a szonda, így vele szemben ittas vezetés miatt is büntetőeljárás indult.

Vasárnap Izményben egy figyelmetlen kikerülési manőver miatt történt koccanás. Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a Geresdi pihenőben egy rosszul rögzített kamion gurult el, majd az árok állította meg. Kapospulán egy balra kanyarodó autós volt figyelmetlen, nem észlelte, hogy egy másik autó már megkezdte az előzését, ezért összeütköztek.

Hat ittas sofőrrel intézkedtek a rendőrök az elmúlt négy napban

Négy esetben büntető feljelentést tettek, a vezetői engedély bevonták és felfüggesztették a vezetési jogosultságot, a másik két sofőr közigazgatási bírságot kapott. Egy olyan sofőr szűrtek ki a forgalomból az egyenruhások, aki semmilyen vezetői engedéllyel nem rendelkezik, KRESZ vizsgát soha nem tett. Vele szemben szabálysértési eljárás indult.