Személyi sérüléses baleset történt szeptember 20-án Szekszárdról. A Bajcsy-Zsilinszky utca 9. szám előtti útszakaszon egy 42 éves helyi férfi tolatott ki autóval a Toldi utca irányába, amikor eddig ismeretlen irányból és módon a kocsi mögé kerülő 78 éves, szintén szekszárdi nőt nem észlelte, így elütötte. A balesetben a gyalogos súlyosan megsérült.


Könnyű sérülésekkel járó baleset történt Paks térségében.  Egy őcsényi férfi közlekedett autóval a Vasút utcában, majd az utca és a 6-os számú főút négyágú útkereszteződésében a 6232-es számú út irányába akart tovább haladni. Az útkereszteződésnél az "Állj! Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a főúton az Atomerőmű irányából a Nyárfa utca irányába közlekedő, és egy szekszárdi nő által vezetett kocsinak, így összeütköztek. A baleset következtében a járművezetők valamint a főúton közlekedő személyautó utasa is könnyebben megsérült.

Az anyagi káros balesetek közül egy esetben Szekszárdon egy ismeretlen autós közlekedési táblákat döntött ki, majd adatai hátra hagyása nélkül távozott. A 6534-es úton egy robogós sodródott át a szemközti sávba és ott autónak ütközött. A 61-es úton egy „ráfutásos” baleset történt.