Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február 20-ig kell beküldeni a rajzpályázatra szánt alkotásokat. A Palóctáj Méhész és Környezetvédő Egyesület és az Ipolyszakállosi Ipolyvölgye Méhészszervezet „Mézescsupor” címmel rajzpályázatot hirdet. 

Minden, ami a méhészkedéssel kapcsolatos

Pályázni lehet a méhészkedéssel, a méhek életével, a méz fogyasztásával kapcsolatos bármilyen témakörben az alábbi négy korcsoportban:

  • 3-6 éves
  • 7-10 éves
  • 11-14 éves
  • 15-18 éves

A pályaművek kizárólag A/4-es méretű lapon, tetszőleges technikával készülhetnek. Ha a képet kerettel látod el, az együttesen sem haladhatja meg az A/4-es méretet. 

Ha az intézmény közösen küldi a pályázati anyagokat, akkor mellékeljetek egy listát a pályázó gyermekek adataival. Csak egyéni alkotásokat díjaznak.

Beküldési cím: Palóctáj Méhészegyesület
3100 Salgótarján, Damjanich út 113.

Az alkotásokat február 20-ig várják a szekszárdi gyerekektől is.

A legjobb pályaművek 2023. március 4-én, az Ipolymenti Méhésztalálkozó alkalmából a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban kerülnek kiállításra.

Ha szükséged van infóra, akkor Fekete József nyújt segítséget a 30/635 1266 telefonszámon, illetve a fekete.jozsef@omme.hu e-mail címen.