Két súlyos és egy könnyű sérüléses, valamint négy anyagi káros baleset történt.

  • Szekszárdon, a Keselyűsi út irányából a Rákóczi utca irányába haladt egy autós, valószínűleg a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve. Egy balra ívelő kanyarból kiérve észlelte, hogy a Damjanich utca – Páskum utca kereszteződésénél balra kanyarodik egy teherautó. Hogy az ütközést elkerülje, balra kormányzott, ezért áttért a szemközti sávba. Ott összeütközött a kanyarodó furgon mögött érkező, szabályosan közlekedő autónak. Végül egy villanyoszlopnak csapódva állt meg. A vétlen sofőr súlyosan, míg az okozó jármű utasa könnyebben megsérült.
  • Szekszárd, Keselyűsi úton közlekedett egy autós Őcsény irányába, miközben vontatott egy másik autót. Balra, egy telephelyre akartak behaladni, lépésben megkezdték a kanyarodást. Az első autó bekanyarodott a kerékpárutat keresztezve egy biciklis előtt, aki a vontatókötélnek hajtott és elesett. A kerékpáros súlyosan megsérült.
  • Bonyhádon a Perczel Mór utca irányából a Rákóczi Ferenc utca irányába közlekedett egy autós. A Szent Imre utca felé balra kanyarodott, nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező és egyenesen közlekedő motorosnak, ezért összeütköztek. A segédmotoros kerékpárt vezető férfi az autó szélvédőjének csapódott, majd az útra esett. A balesetben a motoros könnyebben sérült.

Kérik a közlekedés valamennyi résztvevőjét, hogy legyenek előzékenyek, toleránsok, s tartsák be a közlekedési szabályokat. Az időjárási, -út,- és látásviszonyoknak megfelelően válasszák meg a sebességet,

… hogy mindenki hazaérjen!