A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara más kamarai rendszerekkel együtt speciális programok kidolgozására törekszik, amelynek gazdaság élénkítő hatásai vannak, illetve amely képes támogatni az önkéntes tagok fejlesztési, hosszú távú fenntartható működési törekvéseit.

Szeptemberben hirdettek pályázatot

Amint azt előzetesen már megírtuk, a közelmúltban (szeptember 1-jén) Önkéntes kamarai tagsággal rendelkező vállalkozások speciális működési támogatása címmel hirdettek pályázatot, melynek célja, hogy egyszeri vissza nem térítendő támogatást nyújtsanak a vállalkozások. A Covid–19 járvány miatt hosszabb bezárási korlátozással érintett tagjaik voltak a pályázat célcsoportja, így elsősorban a vendéglátó és turisztikai vállalkozások.

A támogatás összege

A pályázati felhívásra 8 db érvényes pályázat érkezett. A Bíráló Bizottság 3.000.000 Ft támogatást tudott biztosítani az érintett vállalkozásoknak, mely a vállalkozások működéséhez kötődő szabad felhasználást biztosított.

Jövőre vonatkozó tervek

Terveik szerint jövőre újraindítják majd a pályázatot, további tevékenységi körökre irányítottan, sőt adott esetben már nemcsak működési támogatásként, hanem valamilyen fejlesztési ötlet finanszírozása céljából is!

Kép: pixabay.com