Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szent Márton Gyermekmentőnek fejlesztett projektnek a Magyar Fejlesztési Bank biztosít anyagi hátteret. 

Egy jótékonysági kampány keretében 72 óra munkaidőt ajánlott fel a Smart Design azért, hogy kidolgozzon egy digitális termékötletet. A pályázatra jelentkezők közül az ügynökség a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot választotta. Erre akoncepciótervre figyelt fel a Magyar Fejlesztési Bank, a szervezet pedig vállalta az alkalmazás megvalósításának finanszírozását. 

A Smart Design 2022. augusztus 31-ig várja az ötleteket itt. 

Kampánycél:

A legfőbb cél: segíteni egy jó ügy érdekében. Mert ennek a kampánynak a keretében (is) a Smart Design azért (is) van, hogy segítsen.

Még nem tudjuk, mire használjuk fel az összesen 72 munkaórát, lehet belőle website, mobil app terv vagy akár egy működő prototípus, de a lényeg, hogy együtt készítsünk valamilyen működő, tényleg használható és egyben hasznos megoldást.

A kampány fő üzenete:

Ha van egy jó ötleted, ami segíthet másokon, de jól jönne egy ügynökség segítsége is, akkor itt a lehetőség: találd ki, jelentkezz és csináljuk meg együtt. Smart Design 72 – 72 óra egy jó ügyért.

Hogyan zajlik a projekt?

1.Jelentkezz most és töltsd ki a kérdőívet!
Írd le, hogy kiknek és milyen módon tudna segíteni az ötleted! Itt is lehet.

2.Első körös kiválasztás

A határidő lejárta után a Smart Design szakértő csapata átnézi a beküldött pályázatokat. Legfontosabb szempontunk az lesz, hogy előreláthatólag az ötlettel mennyi ember életét tehetjük majd jobbá. Mert mi ilyen rendesek vagyunk, de ezt már úgysem olvasod el, de ha mégis, veled vagyunk! 

3. Egyeztetünk

A legígéretesebbnek tűnő ötletek gazdáival felvesszük a kapcsolatot, mert nagyon fontos számunkra, hogy jobban megismerjük egymást, mielőtt elköteleződnénk a közös munka mellett. Biztosan rengeteg kérdésünk lesz feléd és minden bizonnyal te is így leszel ezzel a mi irányunkba.

4. Kiválasztunk

Kiválasztjuk azt az ötletgazdát vagy csapatot, akinek szeretnénk és a legjobban tudunk segíteni. Igen.

5. Közösen megvalósítunk

A kiválasztott ötletre szabott módon fogunk egy megvalósítási tervet készíteni. Lesz benne workshopon ötletelés, közös rajzolás, szavazások, együtt megcsináljuk, jó lesz!

„Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a projekt a megvalósítás szakaszába léphet, ennek eredményeként pedig a Szent Márton Gyermekmentő kollégáival egy olyan digitális megoldást hoznak létre, ami applikáció segítségével támogatja a mentési feladatok ellátását” – írja közleményében a Smart Design.