Hamarosan beköszönt az ősz és a bikinit lecseréljük kötött pulcsira, a jégkását pedig forró alma ciderre. Ha nem tudod még, hogy mit nézz az őszi hónapokban, akkor van néhány tippünk.

Gilmore girls

Tudjuk, ez egy klasszikus, kevesen akadnak, akik nem ismerik, ám az őszi összeállításunkból mégsem maradhatott ki. Tölts magadnak egy csésze kávét és dőlj hátra a kanapén, majd kapcsold be a Szívek szállodáját, ha egy nehéz napot tudhatsz magad mögött. Hihetetlenül pörgős, romantikus, vígjátékos, anya-lánya párosos széria. 7 évadon, és 154 részen keresztül élvezhetjük Lorelai és Rory mindennapjait, melyhez Stars Hollow kisvárosa tökéletesen asszisztál. Fura, ám szerethető karakterei a te szívedbe is belopják majd magukat! Abszolút otthon érzést nyújtó komfortsorozat.

Chilling Adventures of Sabrina

Igen, jól olvasod, az a Sabrina, aki gyerekkorodban a tévéből tette vidámmá a hétvégéd, főleg Salemmel, a beszélő macskával. A Netflix csavart egyet a sztorin, vagy csak hű maradt a képregényhez, és hátborzongatóvá tette az egészet, de meghagyta a tinidrámát. Bár Sabrina karaktere az évadok során nem sokat fejlődik, az elképzelés és a kivetelezés átlendít minket ezen az apróságon. Sabrina és barátai, köztük a transz Theo, már 4 évada boszorkánykodnak Greendale-ben, a produceri stáb a the CW tévécsatornától van, de magát a sorozatot Netflixen lehet nézni, magyar felirattal. A sötét hangulata miatt tökéletes őszi sorozat.

Twin Peaks

Talán anno, amikor a Twin Peaks ment a tévében még te sem éltél, de ez nem jelenti azt, hogy egy poros produkcióról van szó. Simán felveszi a versenyt mondjuk a Stranger Thingsszel, vagy bármelyik mostani, csavaros krimivel, hiszen ez is elég misztikus. Kezdetben a fő kérdés az, hogy vajon, ki ölte meg Laura Palmert? De ahogy egyre jobban elmerülsz Twin Peaks és David Lynch világában, úgy merül fel egyre több titok, amiről alig várod, hogy lehulljon a lepel. Az őszi vibe-ja miatt teljesen megfelel egy lattét iszogatós szeptemberi estére.

 

Képek: amazon.com